Családállítás

Mi a családállítás?

Ahhoz, hogy megszülethessünk és tapasztalhassunk, családra van szükségünk. Ez adja a kiindulópontot.

Sorsunkra, életünkre hatással van a családrendszerünk, még ha ennek nem is vagyunk tudatában. Olyan erők hathatnak ránk a családi múltunkból, melyek több generáción keresztül ismétlődnek egészen addig, amíg valaki meg nem szakítja ezt, azaz meg nem oldja az adott problémakört. A család megoldatlan ügyei, terhei és nehézségei tudattalanul átterhelődnek a család később érkezett tagjaira, akik megjelenítik azt a saját életükben.

A családfelállítás módszerével felismerhetővé válnak azok a hibás minták, családdinamikai kötődések, sorsátvállalások, korlátozó hitrendszerek és még sok egyéb más, ami elakadást okoz életünkben. Általa láthatóvá válnak azok a működések, amik eddig a felszín alatt rejtve voltak.

Hogy zajlik a családállítás?

A családállítás csoportos foglalkozás keretein belül zajlik. A résztvevők nem tudják, hogy ki milyen problémával érkezett. A témahozóval már előre – a csoporton kívül – meghatároztuk, hogy miben szeretne pozitív változást elérni. A csoport többi tagja fogja megjeleníteni azt a tiszta információt – egy úgynevezett morfogenetikus mező segítségével – amivel felfedjük a probléma valódi okát. Ennek ismeretében a családállítást vezető személy olyan mintát ad át a témahozó számára, ami lehetőséget biztosít a megoldásra.

Akkor lehet béke, ha felszínre hozzuk a múltat, hogy azután elengedhessük.

Miben segít a családállítás?

Szinte bármire alkalmas, amivel kapcsolatban rendezni kívánjuk a viszonyunkat. Ez lehet anyagi probléma, elfogadási nehézség, nőiség, betegség vagy párkapcsolat témaköre. Minden, ami problémaként jelenhet meg az életünkben.

Várlak szeretettel.