Shiatsu a gyógyító érintés

A shiatsu gyökerei a tradicionális kínai gyógyászatig nyúlnak vissza. Az akupresszúra japán formájaként is emlegetik, mely felhasználja a jóga, az akupunktúra, a masszázs és a manuálterápia elemeit.

Speciális pontok akupresszúrás jellegű nyomásával oldja a testi blokkokat, amelyek ha útját állják az ott áramló energiának az diszharmonikus állapothoz, betegséghez vezet. A masszázs során nyújtásokat, pontnyomásokat, ringatásokat, lazításokat és érintéseket alkalmazunk, ami egy kellemes, relaxált állapot eléréséhez vezet.

A kezelés visszaállítja a szervezet energiaegyensúlyát, ami beindítja az öngyógyító folyamatokat. Eredményesen alkalmazható hátfájás, váll- és nyakproblémák, menstruációs panaszok, emésztési zavarok, álmatlanság, ingerültség, stresszes állapotok, fejfájás, migrén, izomfeszültség esetén. Az egészségmegőrzés kiváló eszköze.

Hogyan zajlik a masszázs?

Az alapkezelés 60-90 percet vesz igénybe, attól függően, hogy milyen az egyén egészségi állapota. A kezelés ruhában, kényelmes szivacson fekve, nyugodt körülmények között történik.

Kiváló lehetőség az ellazulásra, a feszültég megszüntetésére, a lelki egyensúly megteremtésére.

Várlak szeretettel.