Tudati és Tüneti Technika

Mi az a TTT?

Különleges és egyedi problémafeltáró és megoldó technika. Az akupresszúrás kezeléshez hasonlóan, a meridián pályák energetikai rendszerének befolyásolásával segít megszüntetni a problémát vagy csökkenteni annak a jelentőségét.

Minden érzelemhez, tudatszinthez, betegséghez tartozik bizonyos rezgés „érték/frekvencia”. Vannak olyan rezgések, amelyek támogatnak bennünket (bátorság, öröm, elfogadás) és vannak, amelyek nem (bűntudat, szégyen, félelem).

A módszer kiválóan alkalmas arra, hogy feltárjuk azokat a rezgés sávokat, amelyek kapcsolódnak a problémához és a speciális pontokon történő „bekopogtatások” kiemelnek abból a rezgésből, amibe beleragadtunk.

Alkalmazásával felismerhetővé válik milyen érzelmi mögöttes bújik meg fizikai tünetek esetén, milyen tudatszinten van az elakadás, milyen érzelmi, pszichés, fizikai vagy tudati beakadás váltja ki a problémát.

Nagyon hatékony érzelmi felszabadító technika.

Mi történik a TTT alkalmazása során?

Alkalmazása során „gyengéd” ütögetéseket végzünk a testen meghatározott speciális pontokon (meridián pontok). Minden problémához más kopogtatási sorozat tartozik, így nem általános képletet, hanem személyre szabott és bepontosított megoldási formulát ad a kezünkbe.

A „kopogtatás” nem jár fájdalommal, szenvedéssel.

Miben segít a TTT?

  • semlegesíti azokat az energiamezőket, amelyek fogékonnyá tesznek bennünket a fizikai problémákra
  • az érzelmi nehézségeket megszünteti vagy csökkenti annak jelentőségét
  • növeli a személyes tudatszintet
  • jótékonyan hat a gyógyulási folyamatokra

Ha kikopogtatunk egy destruktív rezgés mintázatot, akkor többet nem lesz rá szükségünk, hogy olyan helyzetet teremtsünk az életünkbe, ahol ez megtud nyilvánulni, így életminőségi változást tapasztalhatunk.

Minden változik és változtatható!

Várlak szeretettel.